Arrestimi në Francë, Video që ju prek në shpirt për Ramush Haradinajn


Aktori i njohur Kreshnik Ibrahimi, i cili luan rolin e liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj, ka bërë një video-monolog duke emituar përshkrimet e këtij të fundit se si ai e ndjen veten në burgun e Francës, ku u arrestua ditë më parë. Ibrahimi në këtë video-monolog ka prezantuar Haradinajn dhe pikëpamjet e tij për aktualitetin në Kosovë. Për më shumë shikoni videon, të cilën Kreshnik Ibrahimi e ka publikuar në Facebook.