Arnold Schwarzenegger rikthehet si kryeredaktor i një reviste

f1_05arnol1362485980Arnold Schwarzenegger është duke iu rikthyer bodybuildingut si  kryeredaktor i revistës “Muscle & Fitness and Flex”.

Ish “Mr. Olimpia kishte mbajtur atë pozitë para se të bëhej guvernator i Kalifornisë në vitin 2003.

Arnie do të ofrojë këshilla jetësore dhe këshilla të tjera për gym në një kolumnën që do ta botojë çdo muaj.

Ai ka një histori të gjatë me revistën “Muscle & Fitness and Flex” që prej vitin 1968, kur ai ishte vetëm 21 vjeç, pasi që në atë kohë ikona e filmit u emëruar fytyra e bodybouldingut nga revista e themeluar nga Joe Weider. Ai besohet se deri më tani ka qenë në ballinën e kësaj reviste mbi 60 herë.

“ Ishin magazinat ku unë kam gjetur shkëndijën e cila më frymëzoi që unë të ngrish peshat dhe eventualisht të shpërngulesha në Amerikë për t`i realizuar ëndrrat e mija. Jam krenar që po kthehem si kryeredaktor”, ka thënë “Terminatori”.