Armatoset populli, njerëzit nxjerrin kallashët e dalin nga shtëpia

Me sa duket, populli e dëgjoi thirrjen e Metës për armatim të përgjithshëm dhe disa prej tyre kanë rrëmbyer armët e kanë dalë rrugëve.

Madje një prej tyre është filmuar edhe me kallashnikov në dorë në mes të ditës, në mes të Tiranës, duke ecur i qetë, por duke u bërë përshtypje kalimtarëve në rrugë e atyre në makinë.

Ndoshta ka qenë një thirrje e pa menduar mirë e Metës, por që ka pasur impakt tek popullsia. Le të shpresojmë që të mos shtohen personat e armatosur që lëvizin nëpër Tiranë në këtë formë