ARMA E SË ARDHMES: Laseri i vdekjes që zhduk çdo gjë para vetes! (VIDEO)


.
​Kjo armë menjëherë është quajtur “ laseri i vdekjes mbi rrota”. Laseri i Boingut prej 10 kilovatëve mund të rrëzojë aeroplanët pa pilot duke shfrytëzuar vetëm senzorët, është testuar dhe funksionon në të gjitha kushtet atmosferike
Untitled34