Arditi i shpreh ndjenjat, Fjorentina i nxjerr bojën para të gjithëve

Fjorentina Halilit duket se i ka “trokitur fati në derë” por ajo e ka refuzuar qetësisht.
Një person me një profil fallco në Facebook, pasi i ka parë fotot e saj, është mahnitur dhe me “përulësi” i ka kërkuar që të flasin dhe të njihen, e nëse ajo do të dëshironte ai do t’i dërgonte foto për të parë se më kë kishte të bënte.
Por Fjori “është gajasur” me këtë mesazh dhe sipas saj këto ngacmime janë shumë të lashta dhe se i ka lexuar edhe herë tjetër.