Ardit Gjebrea një lypës ? Ja e vërteta (FOTO)


Ardit Gjebrea, moderator i “E diela Shqiptare”, në rubrikën e quajtur “24 orë me…:, është transformuar në një lypës.
Ai ka lëvizur në rrugët e Tiranës për të provuar ndjesinë e të qënurit një lypës.

Qytetarët e kanë patur të pamundur ta njohin ndërsa pas shumë ofendimeve dhe rrefuzimit për t’i dhënë disa të holla, ai ka mundur të marrë 10 lekëshin e tij të parë. Në fund të këtij eksperimenti, Gjebrea dha edhe mesazh: “Nëse nuk dëshironi t’i jepni lekë, të paktën mos i ofendoni”.
a

a1

a2

a3

a4