Arbëri: Unë as që e kam takuar Dafinën

Dafina Zeqiri derisa ka performuar në një prej klubeve të Gjilanit, ku po festonte ditëlindjen , Prince Valentino Corleone, është shënuar dhe një incident i vogël nga Duffye, ku thuhet se zihet me Arbërin e BBA, të cilin e injoroi dhe e largoi atë sikurse të ishte një person ordiner.

Arber Zeka ka demantuar këtë lajm, ku për portalin Fishmedia.info ka thënë se është një rrenë koti.’ Demantoni ketë lajmm, është shpifje, une as që e kom takuar Dafinën at natë’ shkruan Arbëri në adres të portalin Fishmedia.info, duke kërkuar të bëhet e ditur se ky lajm i cili ka qarkulluar sot nëpër disa media është shpifje./LajmeOnline/