Arbër Zeka lidhet me një modele seksi

Arbër Zeka, i cili fitoi para dy viteve “Big Brother Albania”, është lidhur me një këngëtare seksi.Vajza në fjalë është këngëtare dhe modele me origjinë nga Kosova, por që jeton në Gjermani.

Ajo quhet Sadbere Mehmeti dhe gjatë pushimeve që ka kaluar në Kosovë është shoqëruar me Arbrin.
Gjithashtu, e dashura e fituesit të “BB5″ është duke konkuruar në talent show-n në Gjermani “DSDS”.