Arbana Osmani rrëfehet “e dëshpëruar”: Dikush po më “nxin” jetën

Arbana Osmani ka postuar disa orë më parë një foto në profilin e saj në Instagram, ku tregon vështirësitë e një nëne duke shoqëruar postimin me doza humori siç është edhe vetë meme.

Duke publikuar një nga memet më të klikuara në internet, tregon situatën e saj më fëmijën e saj.

Djali i saj është ende shumë i vogël për atë sjellje, kështu që padyshim kjo është një shaka dhe e ka shoqëruar postimin me shkrimin: Morning mama.