Apple zbulon iPad të ri

ipad3_handsonKompania Apple ka zuluar iPad-in e ri, i cili do të ketë memorie dy herë më të madhe se modeli i deritanishëm.

Tableta e re do të ketë kapacitet prej 128 gigabajtësh, ndërsa pjesa tjetër mbetet e njëjtë me modelin paraprak.

Zyrtarë të kompanisë kanë bërë të ditur se ajo do të dalë në shitje më 5 shkurt.

Apple ka shitur mbi 120 milionë iPad-e, që nga dalja e tyre në prill të vitit 2010.

irade-et e fundit me 16, 32 dhe 64 gigabajt mbesin në dispozicion.