Apple e zgjidh problemin e karikimit të baterive të iPhone

Image Karikimi-i-baterive-t-iPhone-480x303.jpg

Gjiganti i teknologjisë Apple raportohet se është duke punuar me partnerët e saj në Amerikë dhe Azi për zhvillimin e një teknologjie të re për mbushjen e pajisjeve të saj me WiFi (pa kabllo).

Bloomberg raporton se projekti pritet të finalizohet në vitin e ardhshëm.

Apple është duke eksploruar mundësinë e zhvillimit të kësaj teknologjie për iPhone dhe iPad, që këto pajisje të mbushen pa kabllo.

Apple me anë të kësaj teknologjie kërkon të kapërcejë problemin e humbjes së shpejt të baterisë me rritjen e distancës së përdorimit të telefonit.