Apeli i gruas që vuan nga kanceri: Mos shkoni në solarium

so_1457446011-9722319

“Ky është kancer i lëkurës. Ky është rezultati i përdorimit të shtretërve për rrezitje. Ky është rezultati i të pasurit shumë të djegura nga dielli si fëmijë dhe si adoleshente”, ka shkruar Judy Cloud.

49 vjeçarja, nënë e dy fëmijëve nga Indiana ka qenë duke luftuar me këtë lloj të kancerit për më shumë se dy dekada vetëm sepse i kishte vizituar shpesh qendrat e solariumit në vitet e saja të 20’ta.“Unë dëgjoj shumë njerëz që thonë se ndihen mirë pasi që shkojnë në solariume mirëpo shikoni këto fotografi. Kjo mund të bëheni ju”, ka shkruar Judy në një postim në Facebook, i cili është shpërndarë më shumë se 100,000 herë

so_1457446011-9722319

Veç dëmeve fizike që ka përjetuar ajo, ajo gjithashtu ka mbetur edhe pa para për shkak të shpenzimeve të shumta që i ka pasur gjatë këtyre viteve.

12065640_10204679351254296_8396468352200551598_n

12074741_10204679350694282_2523804034588746599_n