Anjezës i del gjoksi tek ha bostan (FOTO)

Derisa ka qene duke bere plazh, kengetarja ka dashur edhe te fotografohet sa qe nuk e ka verejtur se gjoksi i saj kishte dalur ne shesh dhe kerkonte syrin e aparatit…
ann_1453711370-5764991an_1453711298-817734