Anita, vajza që dashurohet me ujqërit! [VIDEO]

wolves-330x185Ujqerit Norvegjes jane raca me e eger e ujqerve qe ekzistojne sot ne bote. Ata njihen per egersine dhe aftesine e tyre per te shqyer nje kafshe edhe 2 here me te madhe se pesha e tyre, por nje gje e tille nuk ka ndodhur me pare qe te tille ekzemplare ujqerish te tregojne afeksion ndaj njeriut .

Anita nje vullnetare në kopshtin zoologjik Polar park, në luginën e Salangsdalen, ne Norvegji kishte kaluar rreth dy vjet ne kete Institucion duke u kujdesur per ujqerit dhe me pas ishte larguar, por mbas dy muajsh ajo u kthye prap per te vizituar miqte e saj ujqer .Ujqerit i bene asaj nje pritje te mrekullueshme duke ju hedhur ne qafe e duke e puthur sikur te ishin qen te te thjeshte shtepie.

Kjo ngjarje u kap ne kamera nga antaret e tjere te stafit te cilet gjithashtu mbeten te habitur nga sjelja e Ujqerve qe zakonisht mbajne nje distance te konsiderueshme nga antaret e tjere te stafit atje.