Angelina Jolie ka vetëm 42 kilogram

Siç pohojnë burime të paidentifikuara, Brad Pitt ka frikë se Angeline nuk do të mund ta përballojë operacionin e vezoreve meqë është shumë e lodhur dhe punon tepër shumë në projektet humanitare të OKB-së.

Zmadho fotografinë

Angelina Jolie ka vetëm 42 kilogram

Artistja e njohur Angeline Jolie vazhdon të humbasë peshë e tani ka 42 kilogramë, aq sa ka pasur kur qenë 16 vjeçare.

Angeline në kohë të fundit shumë herë ka qenë në listën e femrave më të dëshiruara porse vështirë se më do të jetë e tillë pasi që “Nacional Enquirer” pohon se artistja është sëmurë shumë dhe se ka probleme me anoreksinë.

Siç pohojnë burime të paidentifikuara, Brad Pitt ka frikë se Angeline nuk do të mund ta përballojë operacionin e vezoreve meqë është shumë e lodhur dhe punon tepër shumë në projektet humanitare të OKB-së.

Pesha e saj tani është më e vogël se sa që ka qenë kur ishte 16 vjeçe e Brad brengoset nëse bashkëshortja e tij e ardhshme do të mund të i bëjë ballë operacionit sepse ai do të mund ta mbysë, ka thënë bashkëbiseduesi i tabloidit “National Enquirer”.