Angela Martinit i zbulojnë diçka nga e kaluara në prani të të dashurit, ajo ‘çmendet’ (Video)

angleee_1473093037-771992E dimë se ajo po ndihet tejet e lumtur pranë të dashurit të saj rumun, mirëpo askush nuk e ka ditur se kush ka qenë dashuria e saj e parë.
Emrin e të dashurit të parë të Angela Martinit e zbuloi për herë të parë një mysafir i çiftit, magjistar ky me aftësi telepatike i cili e ka shokuar tej mase bukuroshen dhe të dashurin e saj aktual, Pavarësisht faktit se nuk e ka ditur askush, djaloshi arrinë ta zbuloi emrin e dashurisë së saj, ndërsa Angela këtë e pranon haptazi në prani të të dashurit dhe nuk nguron që videon ta shpërndajë edhe në rrjete sociale. ‘Ai zbuloi emrin e dashurisë sime të pare. Ju betohem, kurrë askujt si kam treguar. Thjesht e mrekullueshme. Jam shokuar’, janë fjalët e saj përkrah videos së postuar. Angela dhe i dashuri i saj rumun Dragosa Vulescu ndodheshin në Ibiza në njërën nga shtëpitë e tyre ndërsa emri i të dashurit të saj të parë ishte Cairo.
Shikoni reagimin e saj pas zbulimit të emrit: