Andrra më e bukur se kurrë (Foto)

Gruaja e Sinan Hoxhës që prej ditës së lidhjes me Sinanin mori vëmendje të madhe mediatike.

Si e tillë ajo u bë shumë e përfolur dhe çdo lëvizje e saj përcillet.

Ajo së fundi ka postuar një fotografi në llogarinë e saj në “Instagram”, në të cilën duket mjaftë bukur.