Anaidi: “Talk Show” ideja ime.

Anaidi-x-Talk-showAnaidi me Marselinin ndodhen në dhomën e tyre të dënimit. Atyre i vjen keq që nuk janë sëbashku me të tjerët dhe ngacmojnë Xhimin. Anaidi i thotë se Xhimi nuk e organizoi atë “Talk Show” kur i tha ai. Mirë atë, por të paktën të kishte pritur një ose dy ditë, sapo Anaidi të përfundonte dënimin. Megjithatë ai ndihet kontribuues në atë bisedë të përbashkët, sepse ideja ka qënë e tij dhe 50 % të pyetjeve ja ka përgatitur ai.

Ai gjithashtu shton se do ta bëjë vetë temën e tij, sëbashku me Marselinin dhe se do ti nxjerri bllof të gjithë. Nga dhoma ai i thërret: “Mos më kini për të huaj, unë jam në mesin tuaj”.
Anaidi gjithmonë ka urryer kur nuk e kanë lënë të thotë dhe të bëjë atë që do dhe këtë ja shpreh edhe Marselinit. Ai thotë që debatet janë zhvilluar vetëm mes tij dhe Marselinit ndërsa me banorët e tjerë ai ka shkuar mirë dhe nuk është e drejtë të thuhet se situata në shtëpi është përkeqësuar. Marselini mundohet ta qetësojë duke i thënë se kjo nuk ka lidhje me banorët e tjerë, por ata të dy janë shembull edhe për të tjerët.