Anaidi refuzon Joanën…

cbc99918-ede9-4345-b1cf-7112d38a57c3---0-Joana e shikon Anaidin teksa hyn dhe i kërkon atij që të flasin.

Por Anaidi nuk kërkon të flasë me të dhe nëse qëllimi i saj është që marrëdhënia e tyre të rregullohet, atëherë i bën të qartë se kjo nuk ka për të ndodhur. Joana thotë se ka nevojë për një sqarim, pasi është ndier e ofenduar prej tij dhe kjo gjë bën që

Anaidi të bindet, por thotë se do të gjejë një moment tjetër për t’i kushtuar kohë asaj.