Amerikanët flasin për Encan, Beben, Erën, Dafinën dhe Elvanën (Video)

kengetaret_1480970620-6754892Enca Haxhia, Bebe Rexha, Era Istrefi, Dafina Zeqiri e Elvana Gjata janë këngëtaret e njohura shqiptare që ishin pjesë e një eksperimenti në kanalin “Fomo Daily” në YouTube. Amerikanët kanë mbetur të impresionuar me fotografitë e këngëtareve shqiptare, sidomos me të Elvana Gjatës, por në disa raste amerikanët kanë thënë se nuk do të përcillnin në rrjetet sociale Encën dhe Dafinën. Ky është reagimi i amerikanëve kur shohin fotografitë e këngëtareve të njohura shqiptare në Instagram: