AMA gjobit Ardit Gjebrenë! Ja çfarë ndodhi gjatë emisionit të së dielës…

Autoriteti i Mediave Audiovizuive ka gjobitur emisionin “E Diela Shqiptare”, që drejtohet nga Ardit Gjebrea me 200 mijë lekë, për prishje të dinjitetit, personalitetit dhe privatësisë së individit gjatë transmetimit të rubrikës “Shihemi në gjyq”.

Elida Misho, banuese në Përmet ka depozituar një ankesë për televizionin “Klan”, pasi gjatë transmetimit të emisionit është aluduar se ajo ka pasur marrëdhënie me kunatin e saj. Më poshtë shkresa zyrtare e Autoritetit të Medieve Audiovizuive:IQUTt2c