Alketa “hap thesin” pas gjithë këtyre viteve: Ja çfarë më lidh me Verën…

Alketa Vejsiu ka treguar hapat e saj të parë të bashkëpunimit me Vera Grabockën dhe arsyen se pse ato të dyja janë të pandashme. Ajo ka “hapur thesin” në emisionin e moderuar nga Adi Krasta.

Kimi njerëzore që do të jetë kështu përgjithmonë. Jemi takuar në radio, në momentet e kthimit të Verës nga Amerika. 8 marsi ka qenë dita kur unë jam takuar për herë të parë. Pasi më pa Vera tha se unë isha pikërisht vajza që i duhet. Isha mes “Top Albanias” dhe Vera Grabockës.

Tashmë dihet kë kam zgjedhur,-rrëfeu ajo.