Alex Gerrard, shumë punë për të qenë kaq e mirë (FOTO)

alexAjo është gruaja e një prej futbollistëve më të njohur në botë dhe për këtë arsye duhet që të jetë gjithmonë super, duke qenë se është nën fokusin e mediabe. Bëhet fjalë për Alex Gerrard, gruaja e kapitenit të Liverpulit dhe kombëtares britanike, Steven Gerrard. 30-vjeçarja është fotografuar duke bërë vrap me një mikeshën e vet, teksa duket në një formë të shkëlqyer fizike.article-0-18C75B17000005DC-327_634x538 article-0-18C75B21000005DC-494_634x866 article-0-18C75C37000005DC-638_634x1100