Alessandra Ambrosio sjell më pranë sezonin e plazhit (FOTO)

366 544 726 1107Akoma nuk ka mbërritur mirë pranvera, por Alessandra Ambrosio ka kaluar më shumë kohë në plazh me bikini se sa kalojnë shumë njerëz përgjatë gjithë verës.

Modelja braziliane po realizon një set fotosh për katalogun e plazhit të “Victoria’s Secret”, duke na e sjellë më pranë verën, plazhin dhe diellin e Kalifornisë.