Albana Osmani – Dhe pjesët e trupit të saj

Prezantuesja e njohur në televizionin Top Channel Albana Osmani zgjedh vazhdimisht të përshëndesë në mënyrë të drejtpërdrejtë fansat duke u dhuruar fotografi në rrjetin social Facebook.

albanaosmani1

Së fundmi ajo ka publikuar një foto të bërë po prej saj ndërsa ndodhet në palestër për të kryer ushtrime fizike e duke reklamuar kështu edhe asetet fizike.

albana