ALARM KUJDES: Kjo lodër i verbon fëmijët tuaj


Të gjithë prindërit duhet të jenë të kujdesshëm dhe të vetëdijshëm për çdo lodër ose objekt që përdor fëmija juaj. Mund të ndodh që nga pakujdesia i keni blerë fëmijës tuaj një objekt që në pamje të parë duket sikur është lodër. Por kjo gjë mund të rezultojë fatale, ndaj kini kujdes.

Një adoleshent Tasmanian ka humbur 75% të shikimit të tij duke luajtur me një laser.

Mjeku që e operoi tha se: “ai kishte humbur shikimin e tij si pasojë e mbajtjes se dritës se laserit në sy për një periudhe të gjatë kohore”.
Për më tepër ai shtoi se dëmi është i pakthyeshëm dhe nuk mund të rregullohet më as me syze./Albeu.com/
lod