Aktori i njohur i nxjerr bojën gruas, publikon foton të cilën ajo nuk do donte ta shikonte kurrë

Ata kanë qenë një ndër çiftet më të preferuara për shqiptarët, por janë të rralla martesat në showbiz që i mbijetojnë kohës. Martesa midis William Levy dhe Elisabeth Gutierrez asnjëherë nuk ka qenë një fushë me lule, pasi shpesh aktori akuzohej për tardhëti.

Por nuk ka mbetur mbrapa as aktorja, pasi edhe ajo e ka tradhtuar aktorin me një prezantues.Ka qenë aktori i telenovelave meksikane, ai që ka publikuar në rrjetet sociale foton e mamasë së fëmijëve të tij dhe e ka akuzuar direkt për një romancë me prezantuesin e famshëm.

Pritet që dy aktorët t’i japin fund martesës së tyre, por nuk i dihet ata gjithmonë kanë qenë çifti i surprizave.