Aktivitet paranormal: “Vizitori i pazakontë”, pranë fëmijës në gjumë (Foto)

Laura Haigh dhe Dean Evans nga Devon i Anglisë, në xhirimin monitorues të fëmijës së tyre, kanë parë një siluetë të çuditshme.

Prindërit fillimisht kanë menduar se është një arushë pelushi, por më pas panë së vogëlushi ishte i vetëm në shtratin e tij,


“Hija” pranë fëmijës që fle…

“Askush nuk ndodhej pranë tij,. Ai flinte i qetë. Por, pamjet tregojnë se kishte një vizitor të pazakontë”, ka thënë Haigh lidhur me rastin.

Pamjet që u shpërndanë në internet, janë konsideruar si ndonjë aktivitet i paranormal, pa ndonjë shpjegim konkret.