Aksidentohet këngëtarja Adelina Berisha

Sipas burimeve të Indeksonline, këngëtarja ka qëndruar gjatë gjithë kohës në makinë, dhe nuk ka dashur të paraqitet publikisht.

aksidentohet_kengetarja_adelin

Këngëtarja superseksi Adelina Berisha, pasditen e së premtes(sot) është e aksidentuar me makinën e saj në lagjen Dardania në Prishtinë.

Sipas burimeve të Indeksonline, këngëtarja ka qëndruar gjatë gjithë kohës në makinë, dhe nuk ka dashur të paraqitet publikisht.

Në vendin e ngjarjes ka arritur edhe Policia e Kosovës ku ende nuk kane bërë të ditur aryejet e përplasjes së veturave apo dhe të gjendjes së këngëtares.