Aksidenti mes katër veturave që po çudit njerëzit foto

Përdoruesit e internetit kanë mbetur të habitur shkaku i një aksidenti të çuditshëm mes katër makinave në Kinë.

Automjetet u përplasën në mëngjesin e 9 marsit në qytetin e Chengdu, në provincën Sichuan të Kinës, raporton “People Daily Online”,

Kur kjo ngjarje është postuar në internet, njerëz të shumtë kanë filluar të pyesin se si ka mundur të ndodh kjo.

Të katër veturat janë bllokuar në një mënyrë shumë të pazakontë, dhe duken sikur “tifoz të kapur për dore së bashku”.

Ndërsa që nga raportimi i kësaj ndeshje, përdoruesit e internetit kanë shkruar online, duke pyetur se si ka mundur kjo të ndodh, madje shumë kanë bërë shaka, duke shkruar se kjo është “mënyra kineze e ndeshjeve”.

20160312101328328 20160312101317963 z_1457774336-1202091