Aksidenti më i çuditshëm dhe qesharak që mund të keni parë (Video)

aksidenti-1_1481031933-622706Kjo video është xhiruar në qytetin e Montrealit në Kanada. Bora e madhe që ka mbuluar qytetin i ka bërë rrugët tejet të rrëshqitshme dhe kanë ndodhur aksidente të ndryshme. Por ky në video është paksa i çuditshëm dhe qesharak njëkohësisht. Një autobusi nuk i mbajnë frenat dhe nis të shtyjë me radhë gjithë makinat që ka para