Aksident në moment të papërshtatshëm (Video)

Një lopë dhe një dem kanë shpëtuar pas goditjes së një automjeti në Rusi, ndërsa xhirimi i aksidentit është lansuar në internet.

f.0703173253681_m
Aksidentet në të cilat përfshihen kafshët dhe automjetet janë të shpeshtë, por kësaj radhe lopa dhe demi janë hasur në një situatë të ‘pakëndshme’…