Aksident dramatik i shkaktuar nga një…qen (Kujdes, pamje të rënda)


Një qen që po kalonte rrugën u bë shkaktar i një aksidenti të tmerrshëm, duke rrëzuar dy motoçiklistë në Wisconsin të Shteteve të Bashkuara, të cilët fatmirësisht arritën të mbijetojnë.

Gjithçka u filmua nga kamera që mbante në kaskë njëri prej motoçiklistëve. Qeni i ndërpret rrugën njërit prej motoçiklistëve, duke u përplasur. Motoçiklisti përfundoi i shtrirë në rrugë, ndërsa në tentativë për të frenuar një tjetër që vinte pas tij humb ekuilibrin dhe rrëzohet.

Një prej motoçiklistëve mbeti i plagosur rëndë, por megjithatë fatmirësisht nga ky aksident dramatik, nuk pati të vdekur. Fati i qenit nuk dihet.

/ Top Channel
Untitled