Ajo se çfarë bën aksidentalisht ky person në dyqan, shokon stafin dhe vetën (Video)

swns-clumsy-customer-smahes-5k-of-tvs-615x358Një moment shumë i sikletshëm është kapur nga kamerat kur një konsumator shumë i ngathët bën diçka shokuese në një dyqan të gjërave elektrike. Ai në mënyrë aksidentale gjuan në tokë disa televizorë vlera e të cilëve ishte gati 5 mijë paund. Incidenti ndodhi në një dyqan në ‘West Briton’. Në këto pamje shihet se si konsumatori u afrohet televizorëve për të inspektuar tiparet e tyre . Por duke prekur vetëm njërin nga ta, ai i gjuan në tokë sikurse ‘domino’ katër prej tyre, duke lënë të shokuar vetën dhe stafin aty.