Ajo përdori brushën e dhëmbëve në hundën e saj deri sa doli ky rezultat…. (VIDEO)

Çdo njeri, të paktën një periudhë ka pasur probleme me lëkurën. Varësishtë se a keni akne apo pore të mbyllura, mbajtja e lëkurës së pastër nuk është diçka e lehtë. Sigurishtë që ekzistojnë me mijëra produkte për lëkurë, por edhe çmimi i tyre nuk është edhe aq i volitshëm. Në vend se të harxhoni milionat për produkte të lëkurës, Alexandra ju ofron një mënyrë të lehtë dhe që nuk kushton shumë për të pastruar poret e juaja.
Ju duhet të keni një brushë të pastër dhe të papërdorur, pastë dhëmbësh, pak sodë bikarbone dhe ujë të ngrohtë.
Pastrojeni fytyrën me ujë të ngrohtë. Uji i ngrohtë hap poret tuaja.Bëni përzierjen hudhni soden bikarbone, ujin dhe pastën dhe përzieni me ujë.Vëndoni maskën tani vëndoni përzierjen në fytyrë në pjesët që keni pika të zeza.Përdorni brushën e dhëmbëve me brushë sigurohuni që të shpërndani mirë pastën dhe bëni masazhë.Hiqeni atë pasi që të keni bërë lyerjen dhe masazhimin, është mirë që ta lini të qëndrojë për një minutë. Pastaj ju mundeni që ta fshini atë me peshqir.Pastroni për të përfunduar procedurën dhe për tu siguruar që ju e keni pastruar lëkurën tuaj, mirë është që ta lani fytyrën tuaj me ujë të ngrohtë.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO