Ajo e mbulon tenxheren me një fletë alumini dhe e vendos në sobë. Arsyeja pse? Gjeniale

Keni mësuar shumë truke që ju ndihmojnë shumë në kuzhinë. Ju mund ta dini se nëse vendosni një lugë druri brenda ujit që është duke valur, do të parandaloni derdhjen e ujit, apo ta zieni ujin para se ta fusni në ngrirje për ta bërë akull.
Disa prej trukeve që dini funksionojnë vërtet, ashtu siç është edhe vendosja e një fletë alumini në një enë metalike. Vendoseni për ta ngrohur në sobë, për ta përdorur më pas për hekurosjen e rrobave tuaja. Është gjeniale, nëse hekuri është prishur apo nuk keni një të tillë për momentin.