Ajo çfarë mund të bëj kjo bukuroshe me stomakun e saj, do t’ju habis! – (Video)

stomak
Kjo valltare ekzotike ka një aftësi të jashtëzakonshme me stomakun e saj, pasi monedhat metalike të renditura në stomakun e saj, mund t’i lëviz siç dëshiron vetë.
Këto monedha të radhitura, ajo i lëviz me frymëmarrje të duhur dhe të përshtatur, ku fillimisht i lëviz të gjitha përnjëherë, e pastaj edhe një nga një. Se si ia arrin kësaj, vërtetë është e pashpjegueshme dhe padyshim se kërkon shumë praktikë dhe mund.
Për më shumë shikojeni videon.