Ai e ngacmoi në rrugë, ajo nxjerr gjoksin jashtë dhe e godet me të (Video, +18)

Një burrë i bëri një koment të papërshtatshëm një vajze në rrugë.Ai ia lëshoi një koment banal asaj, duke i thënë “do të doja të të shihja lakuriq”.Por ai nuk e kishte menduar kurrë se një gjë e tillë jo vetëm do të mund të ndodhte, por që mund të kthehej kundër tij.Në fakt, vajza iu kthye, u zhvesh dhe e sulmoi duke e rrëzuar në tokë dhe duke e goditur me gjinj.Ajo i thotë atij: “Mendon se çdo femër është kurvë? Mendon se jam seksi? Dëshiron t’i shohësh gjinjtë?”.Shikojeni videon e LiveLeak:
Shikoni videon me poshte

Video Link