Agjenti kosovar i CIA-s: Takova Lavdrim Muhaxherin, ja kujt ia ka marrë gruan! (Video)

Kosovari Blerim Skoro thotë se ka qëndruar në Siri si agjent i SHBA-ve, Ai pretendon se ka qenë i infiltruar për CIA-n dhe FBI-në në mesin e xhihdistëve të Ballkanit në ISIS. Skoros në një intervistë për ‘Tema’ tregon se në ISIS njohu Lavdrim Muhaxherin dhe shqiptarët e tjerë që luftonin atje. Për më shumë ndiqni intervistën: