Aftësi dhe shpejtësi marramendëse! Montojnë dhe ç’montojnë xhipin për 3 minuta! (video)

ushtariKemi parë  skena të tilla padyshim vetëm në F 1, por kurrsesi nuk mund të imagjinonim se ekzistonin dhe më të mirosë se ta!

Kështu, aftësia, dhe shpejtësia e këtyre ushtarve është marramendëseShikojini teksa shpalosn talentin e tyre në kohë rekord: