Aftesi dhe shpejtesi marramendese! Montojne dhe ç’montojne xhipin per 3 minuta! (video)

ushtari

Kemi parë skena të tilla padyshim vetëm në F 1, por kurrsesi nuk mund të imagjinonim se ekzistonin dhe më të mirosë se ta!
Kështu, aftësia, dhe shpejtësia e këtyre ushtarve është marramendëse…