Afrona ‘shfrytëzoi’ Bleron (Foto/Video)

Afrona Dika është bukuroshja e cila për një kohë ishte e dashura e këngëtarit të njohur Blero Muharremi.
Bukuroshja para lidhjes me Bleron nuk ishte edhe aq e njohur për publikun, më parë askush nuk e njihte atë, shkruan Gazeta Blic.

Pas lidhjes me Bleron Afrona u bë një figurë shumë e njohur për të gjithë shqiptaret.

Prandaj lirisht mund të thuhet se Blero dhe lidhja që kishin së bashku i dhanë famën bukuroshes shqiptare.