Afrona provokon keq Bleron: Një femër si unë meriton ksi mashkulli (Foto)


Në mes Afrona Dikës dhe Bleros është konfirmuar , nga ky i fundit se ka një krizë, por si duket ajo do të kaloj sikurse çdo krizë tjetër në mes çifteve.
Afrona pas ngjarjeve të fundit, është ajo e cila ka hedhur një foto të Burak Özçivit të cilën e ka kombinuar me një foto të saj dhe e ka bashkangjitur me shkrimin “Qika nqs sjeni si kjo mos kërkoni njo si ky”.
Si duket Afrona nuk e ka ndërmend të ribashkohet më me këngëtarin Blero, ngase ajo është në kërkim të një mashkulli si Burak Özçivit, sipas kësaj fotoje.
Se a do ta gjej ajo këtë djalë të ëndërruar apo do të rikthehet te Blero, mbetet ta shohim!