Afërdita me familje, Shpati me femra

foto (1)Ndarja e çiftit të famshëm Afërdita Dreshaj e Shpat Kasapi, bëri bujë tëmadhe mediatike. Por , dy ish të dashurit, duket t’i jenë kthyer normalitetit dhe vazhdojnë me aktivitetet e tyre të planifikuara.

 

Afërdita po qëndron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke u marrë me angazhimet e saj në botën e modes, si dhe duke shijuar çaste me familjen e saj që jeton atje.Në anën tjetër, Shpati vazhdon të performojë në mbrëmje të ndryshme muzikore. Të dielën ai këndoi në Manheim të Gjermanisë, para publikut që përbëhej nga më se 90% femra. /LajmeOnline/aferdita nana shoati femra 4 shpati femraa 1