Adriani dhe Floriani të kërkuar kudo

Djemte e superhitit “Ngjyra e kuqe” vazhdojne te mbajne vendin e pare per nga ana e koncerteve dhe kerkesave. Adrian Gaxha dhe Florian Beqiri jo vetem kerkohen ne shume koncerte, por edhe mediat i duan ti kene ne balline te revistave te tyre. Vetem pak dite me pare djemte kane realizuar foto mjaft interesante shkrepur nga fotografi me i mire shqiptar Veton Omsani, dy prej te cilave jeni duke i pare tani.