Adriana Matoshi gjyshe nga vajza e saj 16 vjeçare?!


Aktorja e mirënjohur Gjilanase Adriana Matoshi ishte e ftuar në emisionin “Natë me Fatmir Spahiun”.

Në mesin e bisedave të ndryshme, ajo tha se më nuk e ka në plan të bëjë fëmijë, për shkak se tani ajo do të bëhet vjehërr dhe gjyshe.

Por, e pyetur më tutje nga drejtuesi i emsionit Fatmir Spahiu, se çfarë do të thotë kjo që do të bëhet vjehërr apo gjyshe?, ajo u përgjigj duke buzëqeshur, madje duke u menduar mirë se çfarë të thotë. Kështu, ajo dha një përgjigjë duke thënë se tani vajza e saj i ka 16 vjet dhe se mund të pritet që ajo ta gjej dikënd dhe të vendos për fatin e saj.
ad