Adriana Lima, boks për të mbajtur veten në formë (FOTO)

Adriana Lima in palestra si dedica alla boxeAjo është një nga modelet më të njohura në botë, për shkak të formave të saj të shkëlqyera. Por, për të qenë gjithmonë në formën më të mirë të mundshme, Adriana Lima përkujdeset shumë. Dhe, një nga mënyrat për të qenë në formë, është pikërisht ushtrimi i boksit. Modelja e famshme është fotografuar duke boksuar në një palestër në Miami.Adriana Lima in palestra si dedica alla boxe Adriana Lima in palestra si dedica alla boxeAdriana Lima in palestra si dedica alla boxe Adriana Lima in palestra si dedica alla boxe