Adoleshentja shokon duke i kënduar Hitlerit, por i ndodh ajo që nuk e priste (VIDEO)

Adoleshentja 18-vjeçare nga Kanadaja ka postuar në You Tube një video ku i uron Hitlerit ditëlindjen. Postimi racist i Evalion ka i ka zemëruar të gjithë ata që e kanë parë videon para se Youtube të bllokonte kanalin e saj.

Vajza në video i këndon Hitlerit ‘’Gëzuar ditëlindjen’’ dhe thotë se ai nuk ishte aspak i keq ashtu siç të gjithë thonë. Shokues ishte fakti që vajza ka përgatitur disa kekë të vegjël me simbolin nazist dhe në sfond ka vendosur fytyrën e njeriut që ka ekzekutuar me miliona çifutë përgjatë Luftës së Dytë Botërore.

Shqetësues është fakti se vajza ka bërë për vete 40.000 ndjekës, para se videoja e saj të censurohej. Dikush ka shkruar: ‘’Unë nuk e mbështes atë se çfarë ka thënë Evalion, por mbroj të drejtën e saj për ta thënë’’. Por mendimi dominues është në mbështetje të veprimin ndalues të You Tube.ANGEL-FACED YOUTUBER SPOUTS RACIST VIEWS ñ AND SINGS HAPPY BIRTHDAY TO ADOLF HITLER