Adoleshentja mban në duar zemrën e saj

adoleshePenny është një studente amerikane e cila i ka mbijetuar një tumori në zemër, kjo e arritur falë një transplanti, duke marrë një zemër të re.

Agjencia e lajmeve noa.al publikon bashkëngjitur fotografitë e vajzës e cila mban si trofe në duar organin e saj të vjetër, duke e ekspozuar dhe madje duke pozuar me të.