Adoleshentja kineze me gjoks super të madh (Video)

k

Hiafen Ting, është adoleshentja kineze që ka gjoksin natyral më të madh në botë dhe asnjëherë s’ka bërë ndërhyrje kirurgjikale.  Mësohet gjinjtë e Ting peshon 20 kg.

Ajo vuan dhimbje të forta të shpinës për shkak të peshës së gjinjve.

Ting gjithashtu thotë se kur fle ka vështirësi pasi gjoksi i madhe nuk i jep asaj mundësi për t’u rehatuar dhe për të gjetur pozicionin e duhur. Vajza është vetëm 16 vjeç dhe thotë që s’mund të vrapojë për shkak se gjoksi i saj super i madhe se lejon dhe i përplaset me fytyrën. Vështirësi tjetër që shfaq Ting është se ajo ka problem në  gjetjen e reçipetave, pasi përmasat e  gjoksit të saj janë të llahtarshme dhe duhet t’i qepë me porosi. Ting s’mund t’i japë dot makinës sepse gjoksi i bie mbi timon.

Me vajzën ka ndodhur një fenomen i çuditshëm që deri në moshën 12-vjeçare ajo s’ka pasur gjoks, por në moshën 15-vjeçare ajo pati një super rritje të gjoksit.
Ting kërkon titullin për gjoksin më të madh natyral, por deri tani këtë titull e mban Norma Stitz, ku gjoksi i kësaj të fundit peshon 25 kg. Në rrjetet sociale, Ting provokon shumë diskutime! Shumë njerëz nuk e besojnë se ajo nuk i ka silikon.

 

 

/ Përgatiti: E.L/